COVID19 – Étkeztetés

COVID19 – Étkeztetés

Tisztelt Szülő/Gondviselő !

Tájékoztatom, hogy Besenyszögi Eszterlánc Óvoda rendkívüli szünetének ideje alatt az otthoni felügyeletet biztosító szülő gyermeke részére is a gyermekétkeztetés biztosítása a települési önkormányzat feladata. Ennek keretében déli meleg főétkezést tudunk biztosítani. Az ellátásért ugyanolyan összegű térítési díjat kell fizetni, mint az intézményi gyermekétkeztetéskor. Azon gyermekek részére, akik jogszabályi jogosultsággal rendelkeznek az étkezést ingyenesen biztosítjuk. Az esetlegesen felmerülő többletkiadásokat az Önkormányzat fedezi.

A vállalkozó által előrecsomagoltan, hőtárolós edényben érkező meleg étel 2020. március 23. napjától az orvosi rendelő felől megközelíthetőmelegítő konyháról vihető el naponta 11.30 – 12.30 óráig. Kérjük, amennyiben lehetőségük van az étel elviteléről elsősorban szülő gondoskodjon.   

Amely gyermek esetében igény mutatkozik az étkeztetésre, kérem jelezzék azt a vezető óvónőnek  legkésőbb 2020. március 20. 10.00 óráig.

Amennyiben az igénylők a későbbiekben az étkezést valamely oknál fogva nem tudják igénybe venni, úgy szíveskedjen a távolmaradást és annak várható időtartamát jelezni a Besenyszögi Közös Önkormányzati Hivatalnak. A fenti határidőn túl is jelezhetik az étkeztetésre igényüket a vezető óvónőnek, vagy az Önkormányzatnak telefonon az 56/487-002/1. melléken, vagy a titkarsag@besenyszog.hu email címen.

Szíves együttműködésüket megköszönve maradok tisztelettel Balogh Zoltán polgármester.

Besenyszög, 2020. 03. 19.